Технологічні схеми застосування добрива Спідфол Бор (В-17%) для листового живлення сільськогосподарських культур
Культура |
Фаза внесення |
Норма, кг/га |
Кратність обробок |
Цукровий буряк
|
6-8 листків |
1-2 |
1 |
Змикання листків у ряду |
1-2 |
1 |
Ріпак озимий |
Фаза розетки (осінь) |
0,6 – 1 |
1 |
Розетка – стеблування (весна) |
1-2 |
1 |
Бутонізація |
0,6 – 1 |
1 |
Соняшник |
7-10 листків |
1 |
1 |
Соя |
Бутонізація |
1 |
1 |
Кукурудза |
5-7 листків |
1 |
1 |
Гречка |
Бутонізація – цвітіння |
1 |
1 |
Льон олійний |
Бутонізація |
1 |
1 |
Капуста |
3-4 тижні після висадки розсади |
0,5 |
1 |
3-4 тижні після висадки розсади |
0,5 |
1 |
Томати |
Бутонізація |
1 |
1 |
Перець |
Бутонізація |
0,5 |
1 |
Огурець |
Бутонізація |
0,5 |
1 |
Морква |
Активний ріст коренеплоду |
0,5 |
1 |
Картопля |
Початок формування бульби |
1 |
1 |
Виноград |
Бутонізація |
1,5 |
1 |
Після збирання врожаю |
3 |
1 |
Плодові культури |
Тиждень до цвітіння |
1 |
1 |
Початок цвітіння |
1 |
1 |
Післязбиральний період |
2 |
1 |
|