Головна ЖИВЛЕННЯ ТА БІОСТИМУЛЯЦІЯ РОСЛИН САММІТ-АГРО

Кінактив Інішіал, РК

Стимулятор запилення та росту плодів

Категорія: Тег:

Опис

Назва препарату КІНАКТИВ ІНІШІАЛ, РК
Діюча речовина L-вільні рослинні амінокислоти – 6,0%, екстракти морських водоростей – 9%, N загальний – 3,5%, Р2О5 – 5,0%, К2О – 5,0%, Mo – 4,0%
Препаративна форма розчинний концентрат
Спосіб дії системний
Упаковка банка 1л
Температурний режим зберігання від +5°С до +30°С
КУЛЬТУРИ ТА НОРМИ ВНЕСЕННЯ
Культура Норма внесення, л/га Спосіб та час обробки Кратність обробок Строк останньої обробки (днів до збору врожаю)
Виноградники  1,0 – 1,5  Обприскування в період вегетації.  Початок бутонізації, наступна обробка  через 10 днів  – 
Томати  1,0 – 1,5  Обприскування в період вегетації.  Початок бутонізації, наступна обробка  через 10 днів  – 
Суниця  1,0 – 1,5  Обприскування в період вегетації.  Початок бутонізації, наступна обробка  через 10 днів  – 
Ріпак  1,0 – 2,0  Обприскування рослин за 7-15 днів до початку цвітіння, та в період цвітіння – 
Кукурудза  1,0 – 2,0  Обприскування рослин за 7-15 днів до початку цвітіння, та в період цвітіння  – 
ПЕРЕВАГИ ПРЕПАРАТУ
  • Покращує розвиток суцвіття (квіток);
  • Підвищує продуктивність та життєздатність пилку;
  • Запобігає осипанню зав’язі та утворенню дрібних плодів;
  • Збільшує розмір плодів та їх однорідність;
  • Запобігає дефіциту молібдену;
  • Пришвидшує обмін речови.
МЕТА ЗАСТОСУВАННЯ ПРЕПАРАТУ:
  • стимулювання цвітіння та запилення;
  • запобігання осипання зав’язі;
  • сприяння росту плодів. 
ОСОБЛИВОСТІ ЗАСТОСУВАННЯ:
Кінактив Інішіал може застосовуватися як по листу, так і через зрошувальну систему. Також може застосовуватися для культур, що вирощуються на гідропоніці.
СУМІСНІСТЬ З ІНШИМИ ПРЕПАРАТАМИ:
Препарат сумісний із більшістю пестицидів і добривами. Перед змішуванням Кінактив Інішіал з іншими препаратами рекомендуємо провести тест на сумісність.
СВІТОВИЙ ДОСВІД ЗАСТОСУВАННЯ:
Кінактив Інішіал застосовують в Європі на таких культурах, як: томати, перець, огірки, кавуни, дині, бобові культури, ріпак, укурудза, плодові насадження та ягідники.